Zkušenost s keto di...
 
Oznámení
Smazat vše

Zkušenost s keto dietama

8 Příspěvky
7 Uživatelé
2 Reactions
234 Zobrazeno
Renny
Příspěvky: 19
Úvodní téma
(@renny)
Předškolák
Přidal se: před 5 měsíců

Jakou máte zkušensot s ketodietama? Vím, že i tady na webu máte recenze nějakých značek, ale spíš by mě zajímaly konkrétní zkušenosti lidí, žen, které fakt keto dietu následovaly, jestli doopravdy zhubly, jestli jim váha zůstala, jestli měly chutě a o jakou konkrétně šlo značku. A chutnalo vám jídlo doopravdy?

7 Odpovědí
Rodicovo.cz
Příspěvky: 4
Admin
(@rodicovo-cz)
Přidal se: před 4 roky

Dobrý den Renny,

Děkujeme za váš dotaz. Na webu opravdu máme srovnání (podle nás) nejlepších keto diet, které můžete najít zde. Aktuálně v redakci testujeme konkrétní produkty značky KetoDiet a plánujeme vydat hned několik recenzí s naší osobní zkušeností. Doufáme, že vám budou nápomocné. 

Osobní zkušenosti jsou opravdu cenné, a zvlášť když jich je více. Věříme, že se do této diskuze zapojí i další členstvo našeho fóra, které má s keto dietami osobní zkušenost.

S pozdravem

Markéta za tým Rodičovo.cz

Odpověď
Avatar Rodicovo.cz
Příspěvky: 8
(@annav)
Zvídavé batole
Přidal se: před 4 měsíce

Nemám úplně osobní zkušenost, ale moje kamarádka něco takového jela a fakt zhubla. MYslím, že to byla ta keto diet protože, od té doby jo se mnou o tom mluvila, tak mi na to pořád, ale pořád vyskakují reklamy :D. Ale osobně to není nic pro mě asi.

Odpověď
Deniska
Příspěvky: 17
(@deniska)
Předškolák
Přidal se: před 5 měsíců

Já osobně jím 80% keto a 20% jak chci (cca, nic si neměřím). Ale jím keto tak, že konzumuji přirozené potraviny jako maso, vajíčka, zelenina, méně sladké ovoce, apod. Ke zdravé stravě ani k hubnutí nepotřebuješ kupovat žádné balíčky. Měla jsem možnost vyzkoušet nějaké produkty z různých keto diet (např. nějakou tu tyčinku, když jsem spěchala), ale na mě je to pořád moc sladké a ocenila bych, kdyby to nedělali sladké vůbec. Řekla bych že toty dietní balíčky jsou dobrý tak pro někoho, kdo prostě nechce jíst doopravdy zdravě, ale chce tak nějak zhubnout. Ale věřte mi, od té doby co jim vyváženou stravu, přirozené potraviny a omezila jsem skoro úplně cukry, moje váha se drží úplně v pohodě tam kde má nepotřebuju žádné spešl diety. Jen můj názor.

Odpověď
1 Odpověď
Avatar Rodicovo.cz
 Pavi
(@pavi)
Přidal se: před 5 měsíců

Zvídavé batole
Příspěvky: 14

@deniska no jo, ale když nemáš čas na vyvařování, tak takový baíčky přijdou docela vhod. Navíc aspoň nemám chutě mimo...

Odpověď
Avatar Rodicovo.cz
Příspěvky: 14
 Pavi
(@pavi)
Zvídavé batole
Přidal se: před 5 měsíců

Já teď jedu redukční KetoDiet dietu. Zatím jedu 1. fázi 3. týdny a jsem nadšena. Potřebuji zhubnout fakt hodně a tak budu v první fázi dýl, než se obecně doporučuje. Probírala jsem to s keto poradkyní a při mé nadváze to nevadí no a už teď vidím výsledky!

Odpověď
Avatar Rodicovo.cz
Příspěvky: 9
(@claire)
Zvídavé batole
Přidal se: před 4 měsíce

Nemám zkušenost a ani nechci, vzhledem k tomu, co jsem o keto dietách četla. Prý 7-10 kg dolů za měsíc. Z toho smrdí jojo efekt, i když tvrdí, že k němu nedojde, což je nesmysl. Jediným správným způsobem, jak zhubnout a udržet si váhu, je pravidelná a zdravá strava s dostatkem všech živin. Tělo totiž potřebuje nejen proteiny, ale také tuky a cukry!!!!

Odpověď
Agata
Příspěvky: 14
(@agata)
Předškolák
Přidal se: před 5 měsíců

Já chvilku zkoušela Keto Mix a zhubla jsem to jo, ale nechtělo by se mi to jet asi dlouhodobě. Radši si udělám jídlo z čistých surovin, než průmyslově vyrobené potraviny.

Odpověď