Co koupit k narozen...
 
Oznámení
Smazat vše

Co koupit k narozeninám vnučce (10 let) co miluje psy?

3 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Reactions
134 Zobrazeno
Avatar Rodicovo.cz
Příspěvky: 14
 Pavi
Úvodní téma
(@pavi)
Zvídavé batole
Přidal se: před 4 měsíce

Poradíte co pořídit k narozeninám vnučce, co miluje pejsky a nejvíc by si k narozeninám přála jako dárek opravdového psa, ale to hold není do malého bytu úplně možné. Je jí 10 let. Napadá mě koupit jí plyšového psa, ale to jí teď bude dávat k narozeniám každý, protože o psech mluví pořád.. Její kamarádka má zlatého retrívra a naše malá ho naprosto miluje.

Určitě jste také někdy zažili, že vaše dítě chtělo zvíře, které nemohlo mít. Byl nějaký dárek, v této tématice, který jim udělal velkou radost?

2 Odpovědí
Avatar Rodicovo.cz
Příspěvky: 9
(@claire)
Zvídavé batole
Přidal se: před 4 měsíce

Jee, teda nemám zkušenost takto s vlastním dítětem, ale před mnoha lety jsme byla já v pozici toho dítěte, co strašně moc chce psa (u mě to byla Kolie po přečtení Lassie 😆 ). A psa jsem tedy nedostala... Jednou jsem dostala knihu o tom, jak si vybrat psa, jak se o něj starat, atd.. A z ní si pamatuju, že jsem měla obrovskou radost a četla jsem si ji místo pohádek. Ačkoliv to může znít jako ne úplně šikovný dárek, pokud psa do budoucna neplánujete, tak si pamatuju, že mě udělal ohromnou radost. 

Pak jsem také dostala zakrslého kralíka, jako alternativu, zkrátka jiného domácího mazlíčka. Zprvu jsem byla nadšená, ale nadšení rychle opadlo a zpětně to vůbec nehodnotím dobře. Sama bych nedoporučovala kupovat dítěti jiné domácí zvíře, pokud touží po psovi. Celkově bych nedoporučovala kupovat žádné domácí zvíře, pokud nebudete akceptovat to, že to zvíře kupujete v podstatě i pro sebe... s povinostma v péči o zvíře podle mě opadne nadšení u všech dětí a chudák zvíře za to nemůže, žejo.

Odpověď
Renny
Příspěvky: 19
(@renny)
Předškolák
Přidal se: před 5 měsíců

Velký plyšový pes? 

Odpověď