Trička s veganskými...
 
Oznámení
Smazat vše

Trička s veganskými nápisy

3 Příspěvky
3 Uživatelé
2 Reactions
220 Zobrazeno
Emem
Příspěvky: 15
 Emem
Úvodní téma
(@emem)
Předškolák
Přidal se: před 5 měsíců

Nemáte tip na nějaké fajn dětská trička / bodyčka s veganskými motivy? Nebo i trička pro dospělé a ideálně matching obečení pro celou rodinu. Takové to kde je jedna čast avokáda a druhá část avokáda znám, ale to je spíš pro páry a není tak úplně veganské. Jakože jo, avokádo jíme hodně, ale neříká to instatně "já jsem vegan". Ale zároveň nepotřebuji aby tam bylo doslovně napsáno "já jsem vegan" jestli chápete. Máte tipy? 

2 Odpovědí
Rodicovo.cz
Příspěvky: 4
Admin
(@rodicovo-cz)
Přidal se: před 4 roky

Dobrý den Emem,

děkujeme za váš dotaz. Mohu vám rovnou doporučit některé kousky z našeho obchodu, jako například dětská body s nápisem "Jsem kámoš se všemi zvířátky" nebo "Všechna zvířátka jsou naše rodina". U každého potisku si můžete zvolit produkt, na který chcete motiv nechat natisknout, takže je možné mít stejný potisk na dětském body a dvou tričkách a mít tak set pro celou rodinu.

Dále určitě doporučuji kategorii "Veggie" na e-shopu T-Shock, kde si mimo jiné můžete navrhnout trička se svými vlastními motivy.

S pozdravem,

Markéta za tým Rodičovo.cz

Odpověď
Avatar Rodicovo.cz
Příspěvky: 8
(@annav)
Zvídavé batole
Přidal se: před 4 měsíce

Možná je to trochu off topic, ale třeba přijde vhod. Mně se moc líbí motivy od Mr GUGU & Miss Go. Mají tam hodně HODNĚ kontroverzních motivů a maj spíš limitky, ale sem tam se tam objeví i něco nápaditého veganského. Teď jsem byla schopna dohledat např. zeleninový tepláky: https://mrgugu.com/cz/product/vegetables-power-mens-sweatpants  .. jsou k tomu třeba i zeleninový ponožky, atd...

Odpověď