Menstruační bolest ...
 
Oznámení
Smazat vše

Menstruační bolest v těhotenství - 5 týden těhotenství

3 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Reactions
58 Zobrazeno
Renny
Příspěvky: 19
Úvodní téma
(@renny)
Předškolák
Přidal se: před 5 měsíců

Zdarvím všechny.

Jsem v tomto poměrně nová, je to mé první těhotenství, ale jsem v 5. týdnu a zažívám úplně stejné křeče jako při mesntruaci. Nejsou možná tak silné (a někdy i jsou, ale na chvilku a pak zas lepší). Někdy mě chytne taková bolest, že si musím dřepnout, klidně i na ulici. Je to bolest, která když přijde v noci, tak mě probudí ze spánku. Je to normální? Mám strach, že jsou to tak velké bolesti, že by mohlo jít o začátek potratu.

A pokud je tu někdo, kdo si prošel potratem, jaký byl průběh? Cítily jste takové bolesti?

2 Odpovědí
Avatar Rodicovo.cz
Příspěvky: 8
(@annav)
Zvídavé batole
Přidal se: před 4 měsíce

Hele, každá to má fakt jinak. Ale to co popisuješ - u mě naprosto normální. Hned od prvního pozitivního testu jsem měla bolesti jaké popisuješ. Také mě budily ze spaní. A vše pominulo hned během 6. týdne, kdy tyto bolesti vystřídala extrémní únava s spavost. Paradoxně jsem si pak říkala, že s těma bolestma se v normálním životě dalo funogvat lépe 😀 

Ale to je pouze má zkušenost. Ono strašně moc příznaků tehotenství může znamenat jak to, že se těhotenství vyvíjí správně, tak to, že je něco špatně. Ale dokud nešpiníš, neteče krev, tak bych si nedělala obavy. Já např. měla boelsti intenzivní ale za celou dobu jsem nešpinila ani jednou, tak jsem byla v pohodě.

Odpověď
Deniska
Příspěvky: 17
(@deniska)
Předškolák
Přidal se: před 5 měsíců

Joo taky jsem měla bolesti. "Mesntruační bolesti", bolesti kolem konečníku, kostrče, zad... you name it 😀 

Odpověď